Sommerhuse​

Sommerhuse hos Arkitektgruppen Hornbæk

Drømmer du om et arkitekttegnet sommerhus med personlighed og karakter? Hos Arkitektgruppen har vi lang erfaring i at tegne personlige og charmerende sommerhuse - altid med udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker.

Vi lader omgivelserne være en del af vores planlægning og tegninger, og særligt lægger vi vægt på at arbejde med naturlige lyspåvirkninger som en måde at skabe karakter og stemning i de forskellige rum.

Dit andet hjem med masser af personlighed

Et sommerhus skal fungere som et tilflugtssted, hvor man kan finde ro. Det skal danne rammen for mange timers hygge og samvær. Det opnår vi ved tæt dialog med vores kunder, således vi kan tegne et personligt sommerhus, der lever op til alle ønsker. Naturligvis stiller vi vores ekspertise til rådighed i form af kyndig rådgivning gennem hele forløbet. 

Vælger du os som din professionelle samarbejdspartner i byggeprojektet, tilbyder vi at varetage en række forskellige forhold i forbindelse med byggeriet. Det indebærer bl.a., at vi sørger for indhentning af tilbud, byggetilsyn og bygningsøkonomi samt bygherrerådgivning og projektering til myndigheder og håndværker inkl. bygningsdelbeskrivelse. Vi har endvidere både en geotekniker og et ingeniørfirma som samarbejdspartnere, som sørger for henholdsvis jordbundsundersøgelser og udførelse af statisk beregning, varme, vand samt kloak og landinspektor til måling af grund og afsætning af bygning. Vi er desuden medlemmer af både DAL og PAR.

Vil du snakke med en af vores uddannede arkitekter?

Ønsker du en ganske uforpligtende samtale med en af vores yderst dygtige og erfarne arkitekter, er du velkommen til enten at ringe på telefon 49 70 11 91 eller skrive en e-mail til info@hornbaek-gruppen.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Se flere referencer i vores Galleri

Arkitektgruppen Hornbæk​

​Per Bjørnsvej 7

3100 Hornbæk​