Om- og tilbygninger​

Om- og tilbygninger hos Arkitektgruppen Hornbæk

Drømmer du om nyrenoverede rum eller mangler familien plads? Hos Arkitektgruppen Hornbæk har vi lang erfaring med at lave ombygninger og tilbygninger til huse af mange typer. Vi tager altid udgangspunkt i bygningens nuværende æstetiske udtryk.

Foruden formgivning af arkitekttegninger varetager vi bl.a. også indhentning af tilbud, byggetilsyn og bygningsøkonomi. Alle opgaver vil håndteres af en yderst kompetent arkitekt.

Bringer dig tættere på dit drømmehjem

Nyt køkken, ombygning af entré eller et nyt værelse - mulighederne for at komme tættere på sin drømmebolig i forbindelse med en om- eller tilbygning er mange. Ingen opgave er for stor eller lille for os, og vi har erfaring med at lave om- og tilbygninger af mange forskellige slags. Du kan se eksempler på vores tidligere arbejde med både ombygninger og tilbygninger under vores ‘Galleri’.

Vi arbejder for at gøre vores kunder så tilfredse som muligt, hvorfor alle opgaver naturligvis indledes med en samtale. Her har vi mulighed for at høre dine ønsker og tanker om ombygningen eller tilbygningen. Vi stiller naturligvis også gerne vores ekspertise til rådighed for vores kunder i form af kyndig arkitektfaglig rådgivning.

Ring for en uforpligtende snak

Har du spørgsmål til dine muligheder, er du velkommen til at ringe på telefon 49 70 11 91 eller skrive en e-mail til info@hornbaek-gruppen.dk. Vi giver gerne et uforpligtende bud på den til- eller ombygning, du drømmer om. Vi glæder os til at tale med dig.​

Se flere referencer i vores Galleri

Arkitektgruppen Hornbæk​

​Per Bjørnsvej 7

3100 Hornbæk​