​Énfamiliehuse

​Personlige énfamiliehuse hos Arkitektgruppen Hornbæk

Med udgangspunkt i mere end 40 års erfaring i branchen, tilbyder vi hos Arkitektgruppen Hornbæk en professionel service i et forløb, der har til formål, at vi i sidste ende kan overrække så tilfredsstillende et resultat som muligt. Vores professionelle forløb sikrer, at du ved indflytning står med nøglen til dit drømmehjem.

Hjem med karakter og stemning

Med et hus tegnet hos os, kan du forvente et hjem, der har masser af karakter og personlighed. Vi bruger gerne husets omgivelser i vores tegninger - særligt arbejder vi med naturlige lyspåvirkninger, som kan være særligt karaktergivende for et rum.

Vi vil gerne være din professionelle sparringspartner gennem hele processen, og vi sørger derfor bl.a. også for indhentning af tilbud, byggetilsyn og bygningsøkonomi. Vi tilbyder:

  • Bygherrerådgivning
  • Skitseforslag
  • Projektering til myndigheder og håndværker inkl. bygningsdelbeskrivelse
  • Tilsyn og rådgivning under byggeriets opførelse

Vi har også en geotekniker som samarbejdspartner, som kan udføre jordbundsundersøgelser samt en landinspektor til opmåling af grund og afsætning af bygning mv. Endvidere samarbejder vi med et ingeniørfirma til til udførelse af statisk beregning, varme, vand, kloak og energiberegning samt en landinspektor til måling af grund og afsætning af bygning. Vi er endvidere medlemmer af både PAR og DAL.

Udgangspunkt i kundens smag og ønsker

Vi indleder alle forløb men en samtale, hvor vi kan høre kundens ønsker. Her vil vi naturligvis også bidrage med professionel rådgivning. Har du lyst til at høre nærmere om dine muligheder for at få tegnet dit drømmehjem, er du velkommen til at ringe på telefon 49 70 11 91 eller til at skrive en e-mail til info@hornbaek-gruppen.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak, hvor du har mulighed for at få afklaret eventuelle spørgsmål.​

Se flere referencer i vores Galleri

Arkitektgruppen Hornbæk​

​Per Bjørnsvej 7

3100 Hornbæk​