Bygherrerådgivning​

Professionel bygherrerådgivning fra Arkitektgruppen Hornbæk

Som en del af vores omfattende service tilbyder vi kyndig rådgivning til bygherrer. Vi stiller vores ekspertise til rådighed allerede fra opgavens påbegyndelse, hvorfor du som bygherre har mulighed for at bruge os som professionel sparringspartner allerede i den indledende planlægningsfase.

Vi tager altid udgangspunkt i vores mere end 40 års erfaring i branchen, når vi rådgiver. De mange år samt store interesse i vores fagområde gør os i stand til at vejlede inden for både grundlæggende byggeforhold samt i forhold til tendenser i tiden.

Sparring fra første skitse til færdig bygning

Når du indleder et samarbejde med os, håndterer vi ikke blot de traditionelle arkitektfaglige opgaver. Vi varetager endvidere også indhentning af tilbud fra hovedentreprenører, byggetilsyn og byggeøkonomi. Med andre ord, ønsker vi at være bygherrens arkitektur-kyndige sparringspartner, som bidrager med værdifuld indsigt i flere af byggeprojektets faser og facetter. 

Et typisk forløb indledes med en grundlæggende skitse, som indledningsvist er en enkel tegning af plan, snit og facade i målestok 1:100. Herefter sørger vi for at få de nødvendige godkendelser, og vi udarbejder efterfølgende et mere detaljeret projekt. Igennem hele processen har vi tæt kontakt med bygherren, så vi kan udveksle idéer og tanker.

Ønsker du at snakke med en erfaren arkitekt?

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for at modtage professionel bygherrerådgivning som en del af vores arkitektarbejde, er du velkommen til at ringe på telefon 49 70 11 91. Du kan også sende en mail til e-mail info@hornbaek-gruppen.dk. Vi tegner alle typer af bygninger, og vi er altid klar på at tage en uforpligtende snak.​

Arkitektgruppen Hornbæk​

​Per Bjørnsvej 7

3100 Hornbæk​